Lonca Binaları ve Maliyetleri | Rehber

Lonca kurulduktan sonra bu birliği güçlendirmek için bir arsa alınır. Bir lonca lideri arsa sahibi olması için loncanın en az 10. Seviye olması gerekirken 40 ila 70 M Yang bulunması gerekmektedir. Lonca liderleri her ülkede şehirler üzerinde bulunan Emlakçılar üzerinden satın alabilir. Ayrıca loncada bulunan hiçbir oyuncu oyuna 90 gün giriş yapmazsa arazi silinir.

                Ana Bina

İlk yapılması gereken binadır. Bu binayı 20M Yang, 20 Temel Taşı, 30 Gövde ve 25 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Silah Ustası

Silah ustasının avantajı normal demirciye göre %10 daha fazla geçme oranına sahip olmasıdır. Bunu kurmak için 20M Yang, 20 Temel Taşı, 30 Gövde ve 20 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Zırh Ustası

Silah ustası ile aynı şekilde zırh, kalkan ve kask +basma ve dönüşümlerinde %10 daha fazla geçme oranına sahiptir. Bunu kurmak için 20M Yang, 20 Temel Taşı, 30 Gövde ve 20 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Kuyumcu

Kuyumcu, ayakkabı, küpe, kolye ve bilezikleri %10 daha başarılı olma şansı verir. Bunu kurmak için 20M Yang, 20 Temel Taşı, 30 Gövde ve 20 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Lonca İşleyicisi

Bu mob, maden ocağındaki madenleri eritip, takılara eklenmesi için uygun hale getirir. 20M Yang, 15 Temel Taşı, 20 Gövde ve 25 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Güç Sunağı

Lonca üye sayısını 88’e kadar çıkartabilmektedir. 25M Yang, 25 Temel Taş, 25 Gövde ve 25 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

                Lonca Simgesi

Loncanın alanlarının belirlenmesi için lonca simgesini bayrağa işler. 3M Yang, 5 Gövde ve 5 Kontraplak ile kurabilirsiniz.

Etiketler: Lonca Binaları Lonca Maliyeti