metin2 serverde nasıl para kasılır

Metin2 Nasıl oynanır?, Metin2 yeni başlayanlar nasıl para kasabilir?, Metin2 sıfırdan para kasma taktikleri, Metin2 para kasma yolları gibi soruların cevaplarını arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Metin2 Para Kasma Taktikleri 2020 rehberimizde sizlere hangi level aralıklarında en kolay nasıl para kasabilirsiniz onu anlatacağız. Taktiklerimizi uygulayarak Metin2’de güzel yanglar kasabilir güzel itemlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu taktikleri geliştirerek kendinize bir ek gelir bile elde etmeniz mümkün. 

Metin2 para kasma taktiklerini 1 levelden başlayarak ilk başta pot parasına kadar nasıl kazanabileceğinizi anlatacağım.

Metin2 Yeni Başlayanlar İçin Para Kasma Taktikleri

Oyuna yeni başladım, pot param bile yok diyorsanız;

Yeni bir karakter oluşturdunuz ve oyunun en kalabalık olan kanalı CH1’e giriş yapıyorsunuz. Tercihinizi mavi bayraktan yana kullanırsanız daha hızlı para kasabilirsiniz. Öncelikle kalabalık olan depocu, market gibi yerlerin önüne giderek envanterini boşaltan kişilerin attığı itemleri toplayarak para kasabilirsiniz. Ortalama bir itemi satıcıya satarken 50k-100k arası para kazanırsınız. 1 saatte 1-2m para elde edebilir başlangıç için itemlerinizi +6’ya basabilirsiniz. Üstelik pot paranızda bedavaya gelmiş olacaktır.

Evet itemlerinizi +5, +6 yaptınız, potlarınızı envanterinize doldurdunuz şimdi köpek ve kurt moblarına giderek ilk etap olan 5 levele kadar kasılıyorsunuz. 5 Level olduktan sonra bizim tavsiyemiz eğer savaşçı karakterseniz bedensel karakteri seçmenizdir. Genellikle yeni oyun yapısında bedensel daha güçlü kalmaktadır ve farm yapmak için en güzel karakter bedenseldir. Slotları keserken 1.köyde sıkça rastlayacağınız karakterlerini bota bırakmış olan hilecilerdir. Bunlar genellikle envanterleri dolu olduğu için yere düşen itemleri ve yangları toplamazlar. Bu yangları toplayarak ve düşen itemleri satarak güzel yanglar elde edebilirsiniz.

 

ETP kasarak para kasma taktikleri

Karakterinizi 30 level yaparak simyacıdan etp görevini yapmanız gerekmektedir. Görevinizi yaptıktan sonra bizim tavsiyemiz hırsızın eldiveni temin etmeniz olacaktır. Ama hırsızın eldiveninin olmaması problem değil. Zamanınızı ve emeğinizi kullanarak itemlerinizi dizmeniz mümkün.

30 level simya görevinizi yaptıktan sonra metin2’de para kasmak için 2.köyde bulunan yabani uşak slotlarına gitmeniz gerekmektedir. Slotların bol oluşu ve levelinize uygun oluşu en hızlı şekilde metin2 para kasmanıza yardımcı olacaktır.

Sonrasında ETP’lerinizi corlara dönüştürüp sattınız bir miktar paranız ver hemen kendinize bir dolunay kılıcı yapıyorsunuz. İster kendiniz düşürebilirsiniz ister +2 +3 alarak çırak sandığından oyunun size verdiği kutsamalarla + basabilirsiniz. Bu şekilde karakterinizi biraz daha güçlendirdikten sonra en bilinen etp kasma taktiği olan Seungryong Vadisine gidebilirsiniz. Burada 2.köye nazaran daha çok etp kasabilirsiniz.

Bizim tavsiyemiz 4 adet karakterinizi 30 level yapıp tüm corları tek karakterde toplamanız.

 

Madencilik Yaparak Para Kasma Taktikleri

Metin2’de para kasmak için bir diğer taktiğimiz ise madencilik yapmaktır. Öncelikle size bir adet kazma gerekmektedir. Kazmanızı 80 K karşılığında 2.köyde bulunan oduncu Deokbae isimli npcden temin edebilirsiniz. Maden kazmak için tavsiye ettiğimiz yer Seungryong Vadisinin ortasında olan Hwang Tapınağıdır. Tapınağın girişindeki bölgede Abanoz Damarı, Elmas Damarı gibi damarlar bulabilirsiniz. Aynı anda 1-2 karakter ile bile yapabileceğiniz damar farmı masrafsız para kasma taktiğidir. Bu şekilde elde ettiğiniz damarları Lonca Maden İşleyicisi kullanarak dönüştürebilir ve satabilirsiniz.

Aşağıdaki tabloda hangi damar madeninin nerede çıktığını öğrenebilirsiniz;

Damar İsimleriÇıkarabileceğiniz YerlerElmas DamarıBakra, Sohan Dağı, Bokjung, Hwang Tapınağı, Imha, Jayang, Joan, Jungrang, Pyungmoo, Seungryong Vadisi, Waryong, YonganAbanoz DamarıBakra, Sohan Dağı, Bokjung, Hwang Tapınağı, Imha, Jayang, Jungrang, Seungryong Vadisi, Waryong, Yongbi ÇölüTahta Ağaç Fosili DamarıBakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, YonganAltın DamarıBakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, Seungryong Vadisi, YonganCennetin Gözyaşı DamarıDoyyumhwan, Hwang Tapınağı, Sohan DağıYeşim DamarıBakra, Bokjung, Imha, Jayang, Jungrang, Seungryong Vadisi, WaryongKristal DamarıSohan Dağı, Doyyumhwan, Hwang Tapınağı, Imha, Jungrang, Waryong, Yongbi ÇölüBakır DamarıBakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, YonganAmetist DamarıSohan Dağı, Doyyumhwan, Hwang TapınağıGümüş DamarıBakra, Bokjung, Jayang, Joan, Pyungmoo, YonganMidye YığınıSohan Dağı, Doyyumhwan, Hwang Tapınağı, Imha, Jungrang, Seungryong Vadisi, Waryong, Yongbi ÇölüBeyaz Altın DamarıSohan Dağı, Doyyumhwan, Hwang Tapınağı, Imha, Jungrang, Seungryong Vadisi, Waryong, Yongbi ÇölüGrena DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit KörfeziYakut DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit KörfeziRuh Kristali DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit KörfeziZümrüt DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit KörfeziSafir DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit KörfeziTurmalin DamarıYıldırım Dağları, Gautama Uçurumu, Ejderha Ateşi Burnu, Nefrit Körfezi

+ Basarak Kolay Para Kasma Taktikleri

 4. Taktiğimiz ise + basma taktiğidir. Bir yandan ETP’nizi kastınız, madencilikten güzel bir gelir elde ediyorsunuz ve artık bir miktar paraya sahipsiniz. Sizcede biraz risk almanın zamanı gelmedi mi? Hem bir miktar paranızda var elinizdeki parayı katlamak için en güzel metin2 para kasma taktiği + basmaktır. +6 Cennetin Gözü Bilezik, Cennetin Gözü Kolye gibi itemleri aldınız ve tanesine örneğin 5 M para verdiniz. Eğer bu itemi +7 yaparsanız 60,70 m gibi bir para elde edebilirsiniz. Diğer bir taktik ise 40 level olduktan sonra kule yaparak + basma katında + basarak +7,+8 itemlerin satışını yapabilirsiniz.

EP çekerek Nesne Market ile Para Kasma

Yukarıda anlattığımız taktikleri yapmak için zamanınız yoksa ve daha hızlı gelişmek istiyorsanız bu metin2 para kasma taktiği tam size göre. Bulunduğunuz sunucuya göre fiyatlar değişmekle birlikte çektiğiniz epleri en hızlı yanga çevirme taktiği saç stili, kostümler, yavrucuk kutusu gibi değerli itemleri ep ile alıp satabilirsiniz. Bazen nesne markete EP kuponu satılmaktadır bunu alıp satarakda para kasabilirsiniz. Fiyatlandırma yapamıyorum çünkü her serverda fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bedensel savaşçı sandıklarıda güzel fiyatlara satılmaktadır bunuda ep ile alabilir ve güzel paralara satabilirsiniz.

 

Ticaret Yaparak Metin2 Para Katlama Taktiği

Evet geldik benim en çok sevdiğim ve en zevkli olan taktiğe. Bunun için öncelikle EP’iniz olmalı ve ticaret camı almanız gerekiyor. İlla para harcamanıza gerek yok yukarıda anlattığım taktikler ile para kastıysanız ep kuponu ile ticaret camı alabilirsiniz. Bu para kasma taktiği için biraz sabır biraz piyasa bilgisini edinmeniz gerekiyor. Sürekli ticaret camından itemlerin piyasasını araştırıp uyguna gördüğünüz itemleri satın alarak paranızı katlayabilirsiniz. Umarım sizlerde bu taktik ile güzel karlar elde edebilirsiniz.

 

Çar Kasarak Metin2 Para Kasma Taktiği

Belli bir levele ulaştıktan sonra 1 level çarlar açarak örümcek zindanı 1.katda slot keserek yan karakterlerinizi 40 levele ulaştırabilirsiniz. 40 level olan çarlarda çırak sandıklarını açtıktan sonra yeşil efsunlar, artırma kağıdı, efsun nesnesi, kutsama kağıdı gibi itemlerle + basabilir ya da satabilirsiniz. Yeşil efsunla getirebileceğiniz güzel itemler size yüksek karlar kazandırabilecektir. Tavsiyemiz ölümcül plaka zırha efsun atmanız yönündedir.

Etiketler: nerede para kaslılır