Uyuyan Ejder Yelpazesi | Rehber

Oyuna yeni eklenen karakter silahlarından biri olan Uyuyan Ejder Yelpazesi, sadece Şaman karakterlerinin kullanabildiği ve ayrıca son dönüşüm silahıdır. Artısına göre 90-105. Seviye karakterlerin giyebildiği silahın toplam üç farklı elde edilme şansı bulunmaktadır.

Birinci yöntem, kolay ve şans gerektiren olan yöntemidir. Oyuna yeni eklenen Patron sınıfı canavarlardan elde edeceğiniz Karanlığın Sandığı içerisinde çıkabilecek olan yöntemdir.

İkinci yöntemi ise, ikinci zorlukta ve şans gerektiren cinsten olanıdır. Bunun sebebi ise %100 başarılı bir şekilde geçiş olmamasından dolayıdır. Demirci’ye vereceğiniz +5 ve üzeri Kurtuluş Yelpazesi, 10 adet Gümüş Kenet, 10 adet Safir İşleme ve 100.000 Yang teslim etiğinizde elde etme şansı yakalayacağınız olan yöntemdir.

Üçüncü yöntem ise %100 başarılı bir şekilde gerçekleştirme ihtimali olan yöntemdir. Bu yöntemde Epic Sura’ya teslim edeceğiniz +9 İblis Yelpazesi, 3 adet Eskrim Broşürü, 100 adet Enerji Parçası, 2 adet kutsama kâğıdı ve 5.000.000 Yang teslim ettiğinizde elde edeceğiniz yöntemdir.

Etiketler: Uyuyan Ejder Yelpazesi