Metin2 Lonca Binaları

Metin2 Lonca Binaları

Metin2 Lonca Binaları: Her ne kadar Metin2 de bireysel oyuncular olsa da oyunun eğilimi çoklu oyuncular üzerine. Yani grupların kurulduğu, birliklerin sağlandığı tarzda. Oyunda ise bu sistemin genel adı Lonca. Baktığımızda da Loncalara dair pvp serverlerde birçok şey sağlanmakta. Özellikle resmi serverlerde loncaların önemi hafifsenemeyecek kadar fazla. Lonca binaları ise ayrı bir olay. Loncanın kalıcılaşmasını sağladığından hemen hemen herkesin göz bebeği konumunda. Şimdi bu binaları inceleyelim.

Ana Bina

Her loncanın yapıtlarını oluşturması için kurması gereken binadır. 20 M ödemelisiniz ve  20 adet temel taşı, 30 adet gövde ve 25 adet kontraplağa sahip olmalısınız.

Ustalar

Zırh, Silah ve Kuyumcu ustaları bulunmakta. Bunlar ile ilgili itemleri %10 daha garanti şekilde yükseltebilirsiniz. Bir tanesini oluşturmak için 20 M’ye, 20 adet temel taşına, 30 adet gövdeye, 20 adette kontraplağa sahip olmalısınız.

Lonca İşleyicisi

Madenden elde edilenlerin takılarda kullanılabilecek hale gelmesi için lonca işleyicisi gereklidir. Yine 20 M, 15 adet temel taşı, 20 adet gövde ve 25 adet kontraplak karşılığında bunlara sahip olabilirsiniz.

Güç Sunağı

Loncaya alabileceğiniz kişi sayısını arttırmak için mevcuttur. 25 M bulundurmalısınız bu sefer ve yukarıda saydığım tüm ürünlerden 25 adet getirmelisiniz.

Lonca Simgesi

3 M, 5 gövde ve 5 kontraplak karşılığında sahip olabileceğiniz bir şey.

Süsler

Lonca alanınızı süslemek için bir takım malzemelerdir. Taşlar ve ağaçlar olarak ikiye ayrılır. Her ikisinin de 10 adet çeşidi mevcuttur. Bir taş için 300 K ve 5 ile 9 arasında temel taşı ödemeniz gerekir. Bir ağaç içinse 2 M ve 5 ile 9 arasına gövde.

Eğer bir alan elde ederseniz bunu değerlendirmeyi düşünün çünkü kolay kolay gerçekleşen ve elde edilen bir şey değil.

Etiketler: metin2 lonca binasini süzlemek lonca alanını genliştirmek