Metin2 Pvp Servere Bağlanma

Metin2 Pvp Servere Bağlanma

Metin2 pvp oyuncularının her biri server kurma çabası içerisinde değildir. Bu oyuncuların arasında her ne kadar server kuran kişiler olsa da büyük çoğunluk kurulan serverler ile zaman geçirmeyi ve vaktinin güzel geçmesini hedefler. Metin2 pvp ile ilgilenen kişilerin büyük çoğunluğunu oluşturan oyuncular, Metin2 yerine bağlanacakları Metin2 pvp serverleri için izlemeleri gereken adımlar bulunmaktadır.

  • Beğenmiş olduğunuz ve özellikleri sizin oyun tarzınıza uyan serveri seçtikten sonra bu servere ait olan siteye gitmelisiniz.
  • Siteye giriş yaptıktan sonra, site içerisinde zaten size yönlendirme yapılacaktır. Site içerisinde bulunan oyun dosyalarını indirmeniz gerekir.
  • İndirmiş olduğunuz server dosyasını, daha önceden bilgisayarınızda bulunan veya yeni yükleyeceğiniz asıl Metin2 dosyasının içerisine atmalısınız.
  • Dosyadaki .exe kısmından oyunu açmalısınız.

Metin2 Pvp servere bağlanma yönteminin yanı sıra, günümüzde birçok Metin2 pvp serveri full pack denilen sistem ile çalışmakta ve site içerisinden indirilen dosya ile Metin2 pvp serverine daha kolay bağlanılabilmektedir.

Etiketler: Metin2 Pvp Servere Bağlanma metin2 pvp metin2 pvp serverler zafer2 pvp serverler